Rakovina a CDS2

CDS2 CDS2 a rakovina

Rakovina je onemocnění, při kterém dochází k nekontrolovanému růstu určité skupiny buněk. Obecně lze říci, že u každého typu buněk, který v lidském organismu existuje, může dojít k rakovinnému bujení. Podle náležitosti buněk k určitým základním typům se také nádorová onemocnění dělí.
Nádory lze dělit podle různých kritérií. Jednak na zhoubné a nezhoubné, ale také například podle tkáně, ze které vznikly. V neposlední řadě je možné i dělení na tzv. nádory pravé a nepravé. Nepravým nádorem může být například hypertrofie, hyperplazie nebo uloženina patologického materiálu, pravé nádory se potom dělí na zhoubné a nezhoubné.
8 000 000 lidí zemře na rakovinu každý rok. Předpokládá se, že v roce 2030 to bude 12 000 000 lidí ročně. Na tuto nemoc průměrně zemře každý čtvrtý člověk!! Toto číslo je alarmující.
Užitím CDS2 se někteří uživatelé úplně z rakoviny vyléčili. Uvedu vám pár příkladů z mého okolí.

Rakovina tlustého střeva: Jde o paní zhruba 80 let. Lékaři ji navrhli odstranění části tlustého střeva a poté se uvidí. Po operaci ji oznámili, že další léčba je vyloučená pro její špatný zdravotní stav. Tak se její vnučka obrátila na poradce, který ji přivedl k CDS2. Podle jejich slov užívala CDS2 nejprve 50 ppm a později 150 ppm. Dělala si koupele v MMS. Klystýr a výplachy CDS2. Už po krátké době se cítila lépe než před operací. Po dvouch měsících ji vnučka objednala na kontrolu k lékaři kam šla po 3 měsících od operace. Lékař ji řekl, že se děje něco zvláštního. Výsledky ukazují , že rakovinu nemá a je úplně zdravá.

Další případ z mého okolí byl mladý muž, který měl nádor na žaludku. Lékaři mu oznámili, že je velikosti 2 cm a měl by podstoupit operaci. On ji odmitnul a začal užívat CDS2, 100 ppm 10 x deně. Dávky časem zvyšoval až na 200ppm. K tomu dělal každý druhý den výplach a koupele z MMS. Bral ještě k tomu čaj Marco. Na vyšetření nebo spíše kontrolu měl přijít přesně za dva měsíce. Byl si zcela jistý, že lékaři nic nenajdou a tak se i stalo. Nádor o velikosti 2 cm se úplně vytratil. A takových případů je stále více.